Velká rodina

Děti jsou kapitola sama o sobě. A já mám děti velmi ráda. Zatímco moje sestra nechce žádné děti, tak já jsem si přála alespoň tři děti. Protože si myslím, že bez dětí by asi nebyla žádná legrace. A vám by se líbilo, kdybyste měli třeba veliký dům a bez dětí? Já vím, že je mnoho párů, kteří nemůžou mít třeba děti. A já jí znám dvě takové kamarádky. Musím říct, že je na ně velmi smutný pohled. Protože já už mám své druhé děti a třetí čekám. Teď jsem těhotná a jsem v šestém měsíci. A je mi velmi líto pozorovat mé kamarádky, jak jsou velmi nešťastné. Vůbec nevím, proč jim nejde otěhotnět. Ta jedna kamarádka, která nemůže otěhotnět, byla už dvakrát na vyšetření se svým přítelem. A musím říct, že ona nechápe, proč nemůže otěhotnět. Protože podle zdravotní dokumentace je úplně zdravá a její přítel taky. Takže vůbec nevím, kde může být chyba.

Mám velkou rodinu.

Možná se říká to, že když se člověk hodně snaží, tak to potom nejde. A proto jsem kamarádce doporučila, aby jela někam na wellness pobyt. Že já klidně pojedu s ní. Myslím si, že je to docela dobrý nápad. Protože každé tělo a mysl se potřebuje pořádně zrelaxovat. Já si totiž myslím, že moje kamarádka je ve velkém stresu. A navíc bydlí v rušném městě. Taky má velmi náročnou práci na psychiku, pracuje s lidmi.

I s dětmi může být volnost.

A tak není divu, že moje kamarádka potřebuje nějaký už větší oddych. A tak jsem zaplatila na víkend wellness pobyt. Pojedeme s kamarádkou do wellness pobytu, kde nám udělají kvalitní masáže a taky se zajdeme do sauny a do wellness centra. Kamarádka z toho byla hodně nadšená. Myslím si, že i její přítel by potřeboval nějaký oraz. Tak se těším, jak se bude na to přítel tvářit, až řeknu, že jedeme s jeho přítelkyní pryč. Já si myslím, že bude taky nadšený. Protože musí snad pochopit, že jeho přítelkyně potřebuje někde upustit páru. A on taky.